Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Céline Condorelli verzorgt de keynote-lezing voor The Irritant Principle of Renewal: 100 Years Aldo & Hannie van Eyck, de vijfde editie van de jaarlijkse Jaap Bakema Study Centre-conferentie.

Céline Condorelli is kunstenaar en docent en opereert vanuit Londen en Lissabon. Haar werk beweegt zich tussen beeldende kunst, eduactie en curatorschap. Een aantal van haar recente projecten zijn geïnspireerd door de speelplaatsen en het Burgerweeshuis van Aldo van Eyck, naast andere invloedrijke architecten als Lina Bo Bardi en Charles en Ray Eames. Samen met kunstenaar-curator Gavin Wade heeft ze het Support Structure-project opgezet, dat beoogt om een universeel aanpasbare ondersteunende structuur te ontwerpen die van het specifieke in plaats van het generieke uitgaat. Condorelli is tevens mede-oprichter van de Eastside Projects tentoonstellingsruimte in Birmingham, waar de rol en functie van kunst in de stedelijke omgeving wordt bevraagd door een podium te bieden aan experimentele hedendaagse kunstpraktijken. 

De conferentie The Irritant Principle of Renewal vindt plaats van 28 - 30 november. 

datum
29/11/2018
tijd
20:00
taal
Engels
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

19:30 - 21:00 Vertical Atlas: Infocosm.ru

19:30 - 21:00 New Material Award: New Approaches for Production and Consumption

19:30 - 21:30 Workshop Yophi Ignacia - Love Letter to Your Outfit

20:00 - 21:30 Luistersessie VPRO "Ongesigneerd"

Museum open tot 21:00

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op de pagina van het betreffende TNL event.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.